tirsdag den 11. marts 2014

Tid til planlægning


Igår kørte vi til Tampa, floridas 3. største by. Her tog vi os en shoppetur og det var alt sammen meget godt, men vi blev ligesom enige om at vi vist manglede en overordnet plan for det hele. Det kunne være godt med et overblik over disse 3 måneder – hvor lang tid har vi til de forskellige steder, hvor vil vi gerne hen, hvor skal vi fejre Peters 30års-brag osv. Så vi kørte op videre langs kysten i jagt på endnu et billigt landevejsmotel, hvor vi kunne fordybe os i research og planlægning i et par dage.

Pludselig kører vi igennem den hyggeligste lille by ude ved vandet med palmer, flotte huse og delfiner der hopper op af bådene på vandet, det er den rene idyl – igen dog lidt kulisse agtigt, men det hele er vist lidt sådan herovre – og søreme om der ikke også er et Flamingo motel. Det har vi jo oplevet var billigt, så vi holder ind og hører om de har nogle rum.

Vi kommer ind i et røgfyldt kontor der forsøger at camouflere sin røglugt med diverse duft-sæber og luftfriskere og her møder vi et ret spændende værtspar – Rich and Tina. Tina har læderhud, er ret solbrændt og har en meget dyb stemme, Rich har noget spændende hår, det er ret tykt og meget glansfuldt, det er redt over til den ene side og er på en eller anden måde blevet bearbejdet med noget krøllejern eller hvad man nu bruger til at lave bølger i håret. Han er romantisk buttet hun er meget tynd. De vil rigtig gerne leje os værelset ud, men de vil først efter kl 20, for de er nødt til at se om der skulle komme nogen forbi der gerne vil leje det i en uge eller mere. Så vi får ders kort og kører ind i den hyggelige by for at se os om.

Der er smadder hyggeligt, dog er det tilsyneladende endu et feriemål for amerikanske turiter, men her er en anden stemning end der var de andre steder. Det er mere hyggeligt og mindre overfladisk her. Vi forkæler os selv med aftensmad og et par øl på en mexikansk restaurante og får så ringet til Rich and Tina kl 8 og deres rum er heldigvis stadig ledigt.

Glade kører vi tilbage til flamingo motel og nyder den rare aftenstemning langs vejen, sikke heldige vi er at have fundet et billigt værelse i denne hyggelige by, hvor vi så kan være et par dage og lægge planer. Inden vi ser værelset siger Tina godt nok at hun lige har vasket gulvtæppet og det vil ikke rigtig tørre, så hvis vi synes det lugter lidt muggent er det nok derfor… – jeg ved ikke om det var mug-, våd hund-, tis- eller røglugten der var værst men det er i hvert fald rimelig nasty det her værelse, og vi bliver hurtige enige om at det kun er for en enkelt nat vi er her og så må vi finde et andet planlægningssted i morgen.

Nu er det i morgen, klokken er 12.48 og vi har allerede fundet et super motel, billigt igen (når jeg siger billigt er det 50 dollars) vi er i en lille by, Tarpon Springs, som er kendt for dens badesvampe, sponges, som de hedder, man kan få dem i mange spændende udgaver kan jeg hilse at sige. Her har vi fået et dejligt lyserødt værelse på 1. etage med udsigt til en lille sø og med super hurtig internet. Perfekt til planlægning! Så det vil vi i gang med nu.





































Serie-nørden Peter i sin breaking Bad t-shirt og her sammen med Rick på shopping i Tampa.


Se så hyggelig den lille by var, som vi fandt Flamingo Motel i. Her er gammel jernbane og det hele.  Den hed Dunedin, og ligger lidt uden for lidt uden for Clearwater.


Vi var rigtig ude og kikke og stødte så på denne sølvhejre.


Vand og Palmer, vi synes det er lækkert.


 En by med gratis bøger er verdens bedste sted at planlægge rejse.


Aftenstemningen…

Glade kører vi til Flamingo Motel.

Og …

Cosy time… Tilføj lugten af våd hund, røg, mug og tis og en ubehagelig følelse af vådt gulvtæppe.

Men nu er vi her. Og her er godt og det lugter slet ik.